Форум Небилова

Теми для публікацій та розмов


Давайте поговорим... казав Т. Г. Шевченко '...чужог...
2 лютого 2011 Олег Сироватко

мое село и люди
13 січня 2011 ( просто житель Небылова)

наше село Село с исторической точки зрен...
10 грудня 2010 (художник)

Давайте создадим рабочие места в родном селе В 1891 году наши земляки Илыня...
21 червня 2010 (бывшая жительница села)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Костюк Василь, користувач 1ua
Василь Костюк
Тема: Давайте поговорим...

Ну, якщо хтось з Москви чи Пітера не знайшов у Інтернеті свого однокласника чи одногрупника з Небилова, це зовсім не означає, що у селі ніхто не користується НЕТом. Я, власне кажучи, через Інтернет також нікого не знайшов у Москві,Пітері чи Красноярську із однокласників чи одногрупників, але не думаю, що їх там нема. То невже через це говорити про запущеність Москви? А може, треба і мені й Вам наполегливіше шукати, пропонувати себе, ділитися інформацією, бо критикувати є кому, а от працювати... Щоб не бути голослівним: візьміть для прикладу кілька сіл з різних районів Прикарпаття і побачите, що наш рідний Небилів аж не дуже поступається поінформованістю. Звичайно, є значно кращі, де створені інтернет-сторінки, де є будинок культури, де є аматорський драмгурток і сільський хор, де є хороша футбольна команда...Ми не найкращі, але й ненайгірші.

2 лютого 2011

Костюк Василь, користувач 1ua
Василь Костюк
Тема: Давайте поговорим...
Хочу дати відповідь тим, хто незадоволений висвітленням на сторінках сайту теми історії села. Мене цікавить ця тема, ви піднімайте і розвивайте іншу, ще хтось третю... Але поки що не бачу рвіння працювати. Так що вперед: менше слів - більше діла!

13 січня 2011

Сироватко Олег, користувач 1ua
Олег Сироватко
Тема: Давайте поговорим...
казав Т. Г. Шевченко '...чужого навчайтесь і свого не цурайтесь...'

12 січня 2011

Ortodox , користувач 1ua
Ortodox
Тема: Давайте поговорим...
Судячи з того,що Світлана - 'бывшая жительница', шукала однокласників, то і в школу ходила в Небилові, то можна було б і писати НЕБИЛІВСЬКОЮ мовою, зрозуміліші були б зауваження. Не розумію людей, які вийдуть за липинний і вже 'ми под льопам стоялі'. Залишаймось самі собою.

10 грудня 2010

Ip: 95.220.159.123 Тема: Давайте поговорим...
Посмотрела фото школы.Сколько прошло лет а изменений в лучшую сторону не видно. Мне интересно есть ли в школе интернет. На улице 21 век. Мои дети школьники, но у каждого есть своя страничка в интернете. Они и с друзьями общаются через интернет. Неужели технического прогресса нашему селу ждать ещё эдак лет  100. Я не говорю уже о своих одногодках. Я не нашла ни бывших одноклассников ни одногрупников. Неужели всё так запущено.

24 червня 2010


1


  Закрити  
  Закрити